Waarmee kunnen wij u helpen?

Hoortijd is een zelfstandig audicien met vestigingen in Den Bosch en Rosmalen. Lees hieronder onze veel gestelde vragen. Mailen kan natuurlijk ook!

Waarom kiezen voor Hoortijd?

• Tijd en aandacht voor uw gehoor
• Altijd een vakbekwaam audicien voor u beschikbaar, geen wachttijden of spreekuren, 6 dagen per week geopend
• Overeenkomsten met bijna alle verzekeraars, dus ook met VGZ, Zilveren Kruis en voor alle categorieën hoortoestellen, wij verzorgen al het papierwerk voor u
• Keuzevrijheid, kiezen uit alle merken hoortoestellen, wij zijn zelfstandig audicien, meer dan 20 jaar ervaring en lid van het CVZA
• De allerkleinste hoortoestellen in het oor of achter het oor
• Maatwerk, ook op financieel vlak voor de grote en kleine beurs

Kan ik bij Hoortijd kiezen uit alle merken hoortoestellen?

Hoortijd is een zelfstandig audicien en geen eigendom van een fabrikant (zoals sommige ketenbedrijven wel zijn). Dat betekent dat u bij ons kunt kiezen uit alle merken hoortoestellen. De ervaring leert ons dat het ene merk u beter past dan het andere merk, daarom is het zinvol om in een proefperiode twee merken uit te proberen.

Wat is het werkgebied van Hoortijd?

Info volgt z.s.m.

Kan ik een second opinion aanvragen?

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Een eerste bezoek is altijd kosteloos, we kunnen dan samen een plan op stellen en u adviseren. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bestaande toestellen opnieuw instellen of nieuwe, beter bij u passende hoortoestellen aanpassen. Of u adviseren over aanvullende hulpmiddelen zoals solo-apparatuur.

Heeft Hoortijd altijd de nieuwste hoortoestellen?

Hoortijd werkt met de meest geavanceerde hoortoestellen van alle merken. Als onafhankelijk zelfstandig audicien zijn wij niet gebonden aan één of twee fabrikanten, maar kunnen we kiezen voor het merk dat het beste bij u past.

Werkt Hoortijd voor alle zorgverzekeraars?

Hoortijd heeft overeenkomsten met bijna alle zorgverzekeraars. In principe betaalt uw zorgverzekeraar 75% van de kosten van uw hoortoestellen. Bent u aanvullend verzekerd, bijvoorbeeld VGZ Beter/Best/Vitaal uitgebreid of CZ 50+ dan betaalt uw zorgverzekeraar ook uw eigenbijdrage van 25% deels of volledig. Meer meten? Wij informeren u graag over uw individuele vergoeding.

Wat Kosten hoortoestelbatterijen?

Hoortijd gebruikt de merken Powerone en Rayovac. Powerone blijken het best geschikt te zijn voor moderne hoortoestellen. Bent uw aanvullend verzekerd bij VGZ of IZZ, dan vergoedt uw zorgverzekeraar in de meeste gevallen uw batterijen. Schaft u de batterijen zelf aan, dan kost een doosje met 60 batterijen € 27.50 en een los kaartje met 6 batterijen € 3,50.

Heb ik bij Hoortijd altijd één aanspreekpunt?

Bij Hoortijd heeft u vanaf de start van de proefperiode te maken met één aanspraakpunt. Deze audicien begeleidt u tijdens de gehele proefperiode en meestal ook bij alle volgende controles gedurende de gebruiksduur van het hoortoestel.

Wat is Solo en wek waarschuwing?

Solo apparatuur bestaat uit een of meerdere onopvallende (tafel)microfoons die aan het hoortoestel kunnen worden gekoppeld. Solo apparatuur kan bijvoorbeeld op scholen, tijdens vergaderingen of bijvoorbeeld tijdens het bridgen worden gebruikt. Uw zorgverzekeraar kan soloapparatuur in bruikleen verstreken op basis van een recept van het audiologisch centrum.

De Roger Select: Dankzij meerdere microfoons in zes richtingen wordt spraak gedekt in een straal van 360°. Het verstaan van groepsgesprekken bij achtergrondlawaai is 61% beter dan met alleen een hoortoestel.

Wek en waarschuwing:
Het wek-en waarschuwingssysteem maakt akoestische signalen zichtbaar of voelbaar in de vorm van lichtflitsen of trilimpulsen, zoals u dit wilt. Vanaf nu mist u geen enkel signaal meer, waar u ook bent, in huis of in de tuin. Thuis of in luide omgevingen, bijvoorbeeld op het werk, biedt het systeem de zekerheid dat u altijd bereikbaar bent. Voor mensen met gehoorverlies zijn deze signaleringssystemen reeds lang een beproefd hulpmiddel. Vooral in de periodes waar geen hoortoestellen wordt gedragen (bijvoorbeeld ‘s nachts). Zonder hoortoestel merkt u dan toch designalen van rookmelder, telefoon, deurbel en intercom. Daarom omvat het assortiment ook flits- en trilwekkers met de volledige functionaliteit van een ontvanger.

Ons team

HOORTIJD-2021-10

Lanneke Zeebregts

Audicien i.o.
Hoortijd – Portretfoto’s-069Hilde

Hilde van Helvoirt

Commercieel medewerker
Hoortijd – Portretfoto’s-054Heleen

Heleen van Buuren

Commercieel medewerker
Hoortijd – Portretfoto’s-045Marian

Marian Franken

Commercieel medewerker
Hoortijd – Portretfoto’s-086LucyO

Lucy van Os

Triage Audicien
Hoortijd – Portretfoto’s-107Bas

Bas Meijs

Triage Audicien
Hoortijd – Portretfoto’s-032Suzan

Suzan van Domburg

Triage Audicien/Eigenaar
Hoortijd – Portretfoto’s-010Matthijs

Matthijs Fokkens

Triage Audicien/Eigenaar
Hoortijd-logo-wit

Wilt u direct een afspraak inplannen? Via bijgaand contactformulier kunt u uw gegevens achter laten en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App