Hulpmiddelen

Alles over hoor hulpmiddelen bij Hoortijd.

HOORTOESTEL HULPMIDDELEN

Voor slechthorenden is, naast het hoortoestel, een scala aan hulpmiddelen beschikbaar die het leven wat vergemakkelijken. Graag lichten wij dit in onze winkel nader toe.

Een aantal voorbeelden:
• Koppelingen tussen het hoortoestel en de mobiele telefoon of MP3-spelers via bluetooth;
• Koppeling tussen het hoortoestel en de televisie via bluetooth of andere draadloze methoden;
• Afstandbediening;
• Aangepaste (draadloze) telefoon met een bluetooth koppeling naar het hoortoestel;
• Draadloze hoofdtelefoon voor het luisteren naar de televisie, een eenvoudig hulpmiddel dat veel verbetering kan geven;
• Flitsdeurbel;
• Solo apparatuur voor op school of op het werk.

Solo apparatuur

Verbeter de prestaties van uw hoortoestellen in lastige luistersituaties

De technologie van nu zorgt ervoor dat spraakverstaan in de meeste luistersituaties een prettige ervaring is. Soms volstaan hoortoestellen echter niet. Daarom heeft Phonak een brede keuze aan draadloze accessoires ontwikkeld voor het verhogen van de prestaties van uw hoortoestellen en u in contact te houden. Of u nu luistert in een luidruchtige omgeving, op afstand of tv kijkt, Phonak biedt met de Roger ON hooroplossingen voor het alledaags leven. In veel gevallen wordt soloapparatuur ook vergoed door uw zorgverzekeraar. U heeft dan, afhankelijk van uw zorgverzekeraar een recept van de KNO-arts of een audiologisch centrum nodig.

Onderhoud van uw hoortoestel

Goed onderhoud van uw hoortoestel is erg belangrijk. Uw hoortoestellen
verkeren in weer en wind in een vochtige omgeving met zweet en oorsmeer.
Goed onderhoud, droogboxdagelijks reinigen en drogen, verlengt de levensduur en voorkomt reparatiekosten en ongemak. Soms krijgt u van uw zorgverzekeraar een droogbox voor hoortoestellen bij het afleveren van de toestellen. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft Hoortijd daar ook goede en betaalbare oplossingen voor.

U kunt uw hoortoestellen reinigen met daarvoor geschikte desinfecterende doekjes van Cedis. Voor uw oorstukje zijn reinigingstabletten beschikbaar, zodat u iedere ochtend weer een schoon en fris oorstukje in kunt doen. Wij voeren de complete lijn van Cedis reiningsproducten voor alle typen hoortoestellen en oorstukjes. Uiteraard zijn de Cedis producten bij ons scherp geprijsd.

UW ZELFSTANDIG AUDICIEN HELPT U GRAAG. MAAK NU EEN AFSPRAAK IN DEN BOSCH OF ROSMALEN

Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App