Verschillende hoortoestellen

Alles over achter het oor hoortoestellen bij Hoortijd.

ACHTER HET OOR, HOORTOESTEL

Achter-Het-Oor toestellen (AHO) zijn de meest voorkomende hoortoestellen. De toestellen worden, zoals de naam al aangeeft, achter het oor gedragen. AHO-toestellen hebben de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt:

• Veel kleiner geworden;
• Steeds krachtiger digitale signaalverwerking;
• Kleurrijker, de beige toestellen zijn uit het straatbeeld verdwenen;
• Aanpassing met een luidspreker met een dun draadje of dun slangetje (voor minder zware gehoorverliezen).

De aanpassing met een klein hoortoestel en met een dunne luidsprekerdraad maakt de drempel om met hoortoestellen te starten voor veel slechthorenden een stuk lager. De kleuren van de hoortoestellen zijn minder opvallend en goed af te stemmen op de eigen haarkleur. En het dunne slangetje valt bijna niet meer op.

Eigenschappen van Achter het Oor toestellen:
• Voor iedereen geschikt;
• Degelijk, lage onderhoudskosten;
• Compacte uitvoeringen;
• Uitgebreide mogelijkheden voor koppeling met andere apparaten, zoals de (mobiele) telefoon, televisie en andere communicatieapparatuur.

Onderhoud van uw hoortoestel

Goed onderhoud van uw hoortoestel is erg belangrijk. Uw hoortoestellen
verkeren in weer en wind in een vochtige omgeving met zweet en oorsmeer.
Goed onderhoud, droogboxdagelijks reinigen en drogen, verlengt de levensduur en voorkomt reparatiekosten en ongemak. Soms krijgt u van uw zorgverzekeraar een droogbox voor hoortoestellen bij het afleveren van de toestellen. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft Hoortijd daar ook goede en betaalbare oplossingen voor.

U kunt uw hoortoestellen reinigen met daarvoor geschikte desinfecterende doekjes van Cedis. Voor uw oorstukje zijn reinigingstabletten beschikbaar, zodat u iedere ochtend weer een schoon en fris oorstukje in kunt doen. Wij voeren de complete lijn van Cedis reiningsproducten voor alle typen hoortoestellen en oorstukjes. Uiteraard zijn de Cedis producten bij ons scherp geprijsd.

UW ZELFSTANDIG AUDICIEN HELPT U GRAAG. MAAK NU EEN AFSPRAAK IN DEN BOSCH OF ROSMALEN

Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App