Nieuw Oticon Intent hoortoestel

Oticon intent hoortoestel

Wij willen uw graag ons nieuwste hoortoestel van Oticon introduceren. Het gaat om het Oticon Intent toestel. Het hoortoestel zorgt voor meer helderheid, cognitie en vertrouwen. Heeft u last van veel gehoorverlies, dan past dit apparaat zeker bij u.

Het horen van gesprekken in rumoerige omgevingen kan met name lastig zijn voor personen met gehoorverlies. In deze dynamische omgevingen waarin het leven zich ontvouwt, heeft elke persoon met een hoortoestel unieke behoeften. Helaas hanteren traditionele hoortoestellen een ‘one-size-fits-all’ benadering, die een vaste hoeveelheid hoorondersteuning biedt, ongeacht de luisterbehoeften. Dit kan het luisteren naar en omgaan met anderen moeilijker maken. Hoortoestellen hebben nooit persoonlijke ondersteuning kunnen bieden. Tot nu toe.

Bent u benieuwd naar het nieuwe toestel? U kunt een afspraak maken bij ons in de winkel om het toestel uit te komen proberen.

Met vriendelijke groet,

Team Hoortijd

 

 Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App