Vacature Audicien of Leerling-Audicien

Vacature Audicien/Leerling Audicien 24-40 u per week.

Hoortijd is een zelfstandig audicien met drie vestigingen in de regio ‘s-Hertogenbosch. Ons team bestaat uit vijf audiciens en vijf commercieel medewerkers. We zijn sterk in de regio en staan bekend als klantgericht, gemotiveerd, laagdrempelig en zeer flexibel. Je mag bij ons kiezen uit alle gerenommeerde merken waardoor je als audicien meer dan voldoende keuzevrijheid hebt. Dus geen hoofdkantoor dat precies bepaalt hoe je je werk moet doen. We werken zonder keiharde targets, van belang is dat de klant naar volle tevredenheid geholpen wordt in een voor ons allemaal fijne omgeving.

Wij zijn op zoek naar een Star gecertificeerd Audicien of leerling-audicien.
Wij vragen:
  • Je vindt het leuk om samen met de klant de beste oplossing vinden.
  • Je bent klantgericht, nauwgezet in jouw werk zonder een pietje-precies te zijn. Je werkt graag met mensen en jouw dienstverlening is dan ook dik in orde.
Wij bieden:
  • Een marktconform salaris
  • Bijscholing/nascholing om je verder te ontwikkelen en je STAR registratie te behouden
  • Werken met alle merken hoortoestellen
  • Uren in overleg
  • Afwisselende job in klein flexibel bedrijf waar je nog zelf invloed kan uitoefenen.
Over ons:

Het team van Hoortijd bestaat nu uit 10 mensen. Het is een hecht team waarbinnen een informele stijl van samenwerken geldt. De onderlinge lijntjes zijn kort. Het team is servicegericht waarbij de grote kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staat.

Reageren? Spreekt ons bedrijf jou aan of wil je wel eens komen kennismaken? Wil je loskomen van je huidige werkgever en staat een studieschuld je in de weg, ook daar willen we je mee helpen. We komen graag in contact met jou. Reageer dan via een mail naar matthijs@hoortijd.nl of bel of app naar 06-21872266.Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App