Oticon Real, Ervaar de echte geluiden van het leven

Introductie van Oticon Real™

Wees benieuwd.
Wees betrokken.
Blijf scherp.

Oticon Real is onze nieuwe hoortoestelfamilie die u de echte geluiden van het leven teruggeeft. De geluiden die onze dagen onvergetelijk maken. De geluiden die ons met elkaar verbinden – en die ons nieuwsgierig, bewust en scherp houden.

Uw gehoor doet ertoe

Zonder de echte geluiden van het leven mist u belangrijke informatie. Dit betekent dat uw hersenen harder moeten werken om de gaten in te vullen. Dit kan vermoeiend zijn en het moeilijker voor u maken om continu scherp te blijven.

Uw gehoor doet ertoe als het erop aankomt het beste uit uzelf te halen.

Ervaar de echte geluiden van het leven

Oticon Real is voorzien van geavanceerde technologie die heeft geleerd om allerlei geluiden en details te herkennen, en hoe deze zouden moeten klinken – zodat u de echte geluiden van het leven kunt ervaren.

herkennen, en hoe deze zouden moeten klinken – zodat u de echte geluiden van het leven kunt ervaren.

 • BrainHearing™ technologie

  Helpt uw hersenen optimaal te functioneren door u toegang te geven tot alle betekenisvolle geluiden om u heen in perfecte balans.

 • Ontworpen voor comfort

  Zorgt voor een onmiddellijk en nauwkeurig evenwicht tussen storende geluiden zoals wind, bedieningslawaai en plotselinge geluiden in uw omgeving.

 • Uitzonderlijke spraakhelderheid

  Levert een ongelooflijke geluidskwaliteit en biedt u betere toegang tot spraak, zodat u gesprekken eenvoudig kunt volgen.

  Geniet van handsfree bellen, direct streaming en meer

  Blijf verbonden met uw digitale wereld. Met Oticon Real kunt u handsfree bellen met uw iPhone en iPad, en rechtstreeks streamen vanaf uw favoriete apparaat, inclusief bepaalde Android™ toestellen.

  Er zijn twee oplaadopties beschikbaar, en u kunt ook een externe microfoon aansluiten en eenvoudig geluid naar uw televisie streamen met de TV Adapter.

  Meer weten over de Oticon Real? Maak nu een afspraak in Den Bosch of Rosmalen en bel naar 073-7114535 of loop binnen tijdens onze open dagen van 4-7 april op de Pettelaarseweg 239 in Den Bosch. Op donderdag 6 april is een specialist van Oticon aanwezig.

 Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App