Oplaadbare en streamende hoortoestellen voor iPhone en Android telefoons worden ook vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Bij Hoortijd kunt u kiezen uit alle merken hoortoestellen. Wij hebben geen huismerken waardoor het eenvoudig is om prijzen van hoortoestellen te vergelijken met andere aanbieders. Een groot deel van de meest geavanceerde oplaadbare toestellen die je zowel aan een Android als aan een iPhone kan koppelen, wordt ook gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar. Meer weten over transparantie in de hoorzorg, lees dan bijgaand artikel. Voor de volledigheid is het zinvol dat bij hoortoestellen die vergoed worden door uw zorgverzekeraar, de prijs van deze toestellen wordt bepaald door uw zorgvekeraar, uw audicien heeft geen invloed op dit tarief.Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App