Oticon introduceert de More oplaadbare bluetooth toestellen

Krijg toegang tot de volledige geluidsscène met de nieuwe
Oticon More™

 

Oticon More maakt rechtstreeks verbinding met uw Apple- of Android™-apparaat (beperkt aantal modellen1). Ontdek meer over connectiviteit, uitvoeringen en kleuren.

Oticon More™

miniRITE R

Oticon More miniRITE R is een discrete oplaadbare uitvoering die u toegang tot alle relevante geluiden biedt. Oticon More ondersteunt hoe de hersenen geluid begrijpen. Het is eenvoudig te bedienen met een dubbele druktoets voor volume- en programmabediening. Het bevat draadloze Bluetooth-technologie voor een naadloze connectiviteit met uw favoriete apparaten.

Geluidskwaliteit

Intelligente functies

Het hoortoestel scant en analyseert de geluidsscène 500 keer per seconde om de complexiteit ervan te begrijpen, zodat het de geluiden om u heen kan organiseren om een duidelijk contrast en een goede balans tussen geluiden te creëren.

Geluiden uit de echte wereld

Oticon More is getraind met geluidsscènes uit de echte wereld en is daardoor in staat om de geluidsscène rondom u in balans te brengen.

Verbeterd spraakverstaan

Haal meer uit uw gesprekken met vrienden en familieleden. Oticon More hoortoestellen verbeteren het spraakverstaan in zowel lawaaiige als stille omgevingen.

Dagelijks gebruik

Naadloze connectiviteit

Geniet van een schat aan connectiviteitsmogelijkheden, zoals muziek streamen, telefoneren en het gebruik van de Oticon ON app om de hoortoestellen te bedienen. De draadloze Bluetooth-technologie maakt het allemaal mogelijk.

Oplaadbare batterijen

Laad op voor een hele dag horen, inclusief streamen, in slechts 3 uur*. *De verwachte gebruiksduur voor oplaadbare batterijen is afhankelijk van het gebruikspatroon, de ingestelde functies, het gehoorverlies, de geluidsomgeving, de leeftijd van de batterij en het gebruik van draadloze accessoires.

Slimme volume- en programmaregeling

Een handige dubbele druktoets maakt het eenvoudig om het volume te regelen en programma’s aan te passen.

Water- en stofbestendig

Hoortoestellen van Oticon zijn IP68-gecertificeerd. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen vochtigheid en stof.

De Oticon More bij ons in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) of Rosmalen vrijblijvend ervaren? Neem dan contact met ons op via telefoon (073-7114535), mail, Whatsapp of Facebook Messenger.Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App