Phonak introduceert de Phonak Paradise hoortoestellen

Helder natuurlijk geluid

HorenPH_Pic_use_case_Audeo_P_Speech_Enhancer_01.jpg is een ingewikkeld proces. Het begint bij de cochlea, waar het geluid het eerst wordt waargenomen, en eindigt bij de hersenen, waar we het geluid ervaren. Phonak Paradise is ontwikkeld om een helder natuurlijk geluid te leveren, zodat u van de wonderen van de wereld kunt genieten zoals ze bedoeld zijn.

 

Phonak Paradise-hoortoestel. Briljant spraakverstaan.Briljant spraakverstaan

Iemand kunnen verstaan die zacht of vanaf een afstand praat in een stille omgeving, kan lastig zijn. Speech Enhancer verhoogt spraak op een zacht volume, zodat u meer kunt genieten van gesprekken voeren met vrienden, collega’s en dierbaren.

 

Phonak Paradise-hoortoestel. Gepersonaliseerde ruisonderdrukking.Gepersonaliseerde ruisonderdrukking

Het kost soms inspanning om gesprekken te volgen wanneer spraak vanaf de voorkant komt en lawaai vanaf de zijkant en achterkant komt. Dit kan vaak verschillen afhankelijk van het type ruimte waarin u zich bevindt of zelfs van hoe u zich op dat moment voelt. Met de Dynamic Noise Cancellation kunt u de gewenste mate van ruisonderdrukking in real time bijstellen via de myPhonak-app.

 

 

Phonak Paradise-hoortoestel. Met één tik toegang tot spraakbedieningMet één tik toegang tot spraakbediening

Stelt u zich eens voor dat u telefoongesprekken kunt aannemen, muziek kunt streamen of pauzeren en spraakbediening kunt activeren door slechts op uw oor te tikken. Met de bewegingssensor in Phonak Paradise kunt u dat moeiteloos doen – en nog veel meer. De integrale microfoon stelt u in staat om ware handsfree telefoongesprekken te voeren en de spraakbediening te activeren.

 

 

Phonak Paradise-hoortoestel. Verbindt met smartphone, TV en meer

Verbindt met smartphone, TV en meer

Phonak Paradise maakt rechtstreeks verbinding met uw iOS®- en Android™-apparaat of ander apparaat met Bluetooth®, zodat u audio direct met uitstekende kwaliteit naar uw hoortoestellen kunt streamen. Voor nog meer gebruiksgemak kunt u bovendien twee Bluetooth-apparaten tegelijk verbinden en moeiteloos tussen de twee apparaten wisselen.

 

 

Phonak Paradise-hoortoestel. Slimme apps

Slimme apps

Bedien uw Phonak Paradise-hoortoestellen, krijg toegang tot nuttige functies en personaliseer uw instellingen via de myPhonak-app. Dit is de beste manier om uw hoortoestellen optimaal te benutten.

 

 

 

Phonak Audéo™ Paradise-hoortoestelPhonak Audéo™ Paradise

Het hoortoestel dat een ongeëvenaarde geluidskwaliteit biedt en kan worden bediend met slimme apps. Wilt u de Audeo Paradise zelf vrijblijvend ervaren, neem dan contact op met onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) op 073-7114535 of in Rosmalen op 073-7114535.

Meer infoMessenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App