Hoortijd introduceert Philips HearLink hoortoestellen

‘Als je beter luistert, ben je beter verbonden’

Hoortijd introduceert de nieuwe Philips HearLink hoortoestellen. Philips is een bekende naam op het gebied van hoortoestellen met een lange historie, al in 1948 werden de eerste Philips hoortoestellen geproduceerd. De nieuwste generatie Philips HearLink hoortoestellen zijn natuurlijk vele malen geavanceerder en kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks aan uw smartphone worden gekoppeld.

Uitvoeringen

De hoortoestellen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, zowel als achter-het-oor als in in-het-oor model. Zie ookhttps://www.hearingsolutions.philips.com/nl-nl/hearing-aids/hearing-aids/overview

Connectiviteit

Philips HearLink hoortoestellen werken met verschillende accessoires en opties.

  • Verbind je telefoongesprekken rechtstreeks met je hoortoestel met je iPhone® of je Android telefoon via de Philips AudioClip.
  • Stream het geluid van muziek, films en radio rechtstreeks vanaf je iPad®, iPhone® en iPod® en vanaf je televisie via de Philips TV Adapter.
  • Gebruik de Philips HearLink app op je smartphone om het volume te regelen, je luisterprogramma te veranderen, je hoortoestel te vinden, je batterijstatus te controleren en meer.

Gebruik de Philips HearLink app voor eenvoudige bediening van je hoortoestellen

Met de Philips HearLink app kunt je jouw Philips HearLink hoortoestellen eenvoudig en discreet bedienen. De smartphone wordt je afstandsbediening voor het veranderen van de luisterprogramma’s, het regelen van het volume, het dempen van je hoortoestellen en het activeren van streaming opties. Hier zijn enkele andere nuttige app-functionaliteiten.

  • Bedien je hoortoestel via de app
  • Bekijk het batterijniveau van je hoortoestel of de verbindingsstatus van je smartphone met je hoortoestellen.
  • Verbind je hoortoestellen met andere apparaten en webdiensten via IFTTT.
  • Met de functie “Zoek mijn hoortoestellen” kun je de laatstbekende locatie van je hoortoestellen opsporen

SoundMap technologie helpt mensen te verbinden met hun omgeving

De SoundMap technologie in Philips HearLink bestaat uit drie pijlers voor geluidsverwerking:

  • lawaaibeheersing,
  • geavanceerde versterking
  • baanbrekende ‘fluit’-annulering.

Soundmap creëert het geluid van Philips HearLink en helpt gebruikers te verbinden met de mensen die zij dagelijks zien. Het versterkt stemmen en maakt ze helderder in moeilijker omgevingen door lawaai te verminderen. Het zorgt er ook voor dat geluidsdetails hoorbaar zijn.

SoundTie is de technologie die Philips HearLink verbindt met de buitenwereld. Het maakt activiteiten zoals televisiekijken makkelijker en leuker. SoundTie zorgt daarnaast voor intelligente interactie met smartphones en helpt HearLink gebruikers verbonden te blijven met verre vrienden en familie.

 

 Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App