Starkey Livio Het eerste hoortoestel ter wereld met ingebouwde sensoren en kunstmatige intelligentie

Livio™ AI is het eerste hoortoestel ter wereld dat zowel superieure geluidskwaliteit biedt maar ook de mogelijkheid geeft om mentale en fysieke activiteiten te volgen. Door de geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie kan Livio AI detecteren of u bent gevallen en ook als een virtuele assistent fungeren.

Om comfortabel te horen in complexe geluidssituaties

Hearing Reality ™ is zelfs effectief in de rumoerigste omgevingen, comfortabel in luide omgevingen en stil in een stille omgeving. Het stelt u in staat te genieten van nieuwe, verbeterde spraakverstaanbaarheid.

Om een actiever en gezond leven te leiden

Het eerste hoortoestel ooit welke geïntegreerde sensoren bevat, zodat u uw lichaams- en hersengezondheidsactiviteiten kunt volgen en het toestel een val alarm voor u kan verzenden.

Oplaadbare en betrouwbare hoortoestellen

Het kleinste, healthable oplaadbare apparaat met -na het opladen- 24 uur aan superieur horen.*

* Alleen beschikbaar in een oplaadbare RIC behuizing. Resutaten kunnen varieren op basis van het gebruik van draadloze toepassingen en functies van het toestel.

Beter draadloos streamen

Nieuwe technologie biedt consistente draadloze prestaties voor het streamen vanaf uw smartphone, TV, muziek of andere media.

Horen, speciaal gepersonaliseerd voor u

Gepersonaliseerde bediening in de Thrive-app waarmee u wijzigingen kunt maken die aansluiten op uw voorkeuren in verschillende luisteromgevingen.

Geen zoemen of fluiten

Ons allerbeste feedback-annuleringssysteem zorgt voor de hele dag door feedbackvrij en comfortabel luisteren.

Muziek zoals muziek bedoeld was

Een geheel nieuwe manier om muziek te ervaren – instelbaar via de Thrive-app. Nu kunt u elke noot horen zoals artiesten het bedoeld hebben – met pure, verfijnde geluidskwaliteit.

Thrive app

thrive-hearing-app-with-hearing-aids

U heeft nu de mogelijkheid om gezondheidsactiviteiten te bekijken en waarschuwingen naar geselecteerde contactpersonen te sturen als u onverhoopt valt, allemaal met behulp van uw smartphone en de volledig functionele Thrive-app. Compatibel met zowel Android ™ – als Apple®-smartphones biedt de Thrive-app ook een scala aan informatieservices en meer controle over uw hoortoestellen.

Starkey Livio zelf ervaren?

Wilt u de Starkey Livio zelf ervaren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een gratis proef. Bel onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) op tel nr 073-7114535 of in Rosmalen op tel nr 073-7114586. De Starkey Livio is er in diverse modellen, ook in uitvoeringen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed (minimaal 75%, soms meer afhankelijk van uw aanvullende verzekering).Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App