PHONAK AUDÉO MARVEL

De Phonak Marvel

Phonak Audéo Marvel richt zich op datgene wat u verwacht van een eersteklas hoortoestel: een heldere, rijke luisterervaring. Door dit te combineren met moderne technologie, hebben we een multifunctioneel hoortoestel ontwikkeld dat een ‘liefde op het eerste geluid‘-ervaring biedt.

Helder, rijk geluid

Wanneer we het hebben over liefde op het eerste geluid, bedoelen we niet alleen de eerste keer dat u Phonak Audéo Marvel uitprobeert, maar elke keer dat u de hoortoestellen draagt. Profiteer van betere spraakverstaanbaarheid in rumoer¹ en een lagere luisterinspanning². Bovendien zult u versteld staan van hoe goed uw hoortoestellen presteren in het dagelijks leven.

Directe verbinding met smartphones, tv en meer

Phonak Audéo Marvel kan direct verbinding maken met uw iOS- of Android-smartphone of uw telefoon met Bluetooth®-functionaliteit. Met Phonak TV Connector, een eenvoudige plug-and-playoplossing, kunt u genieten van uw favoriete tv-programma’s en films. Gebruik Marvel-hoortoestellen voor handsfree gesprekken en om naar tv, muziek, e-books, podcasts en nog veel meer te luisteren. Altijd geluid van topkwaliteit terwijl u streamt3. Het lijkt op het gebruik van draadloze hoofdtelefoons, maar is misschien nog wel beter omdat de Marvel™-hoortoestellen onderscheid maken tussen gestreamde spraak- en muzieksignalen en zichzelf automatisch aanpassen zodat u optimale geluidskwaliteit ervaart.

Oplaadbare modellen

Marvel-hoortoestellen zijn verkrijgbaar met krachtige, oplaadbare technologie, eenvoudig te gebruiken, kunnen snel worden opgeladen en bieden de hele dag gehoor, zelfs wanneer er wordt gestreamd. Dit betekent niet langer gedoe met wegwerpbare batterijen!

Meer info of de PHONAK AUDÉO MARVEL proberen in de omgeving van Den Bosch (‘s-Hertogenbosch) of Rosmalen?
Bel nu naar 073-7114535 of mail naar info@hoortijd.nlMessenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App