Starkey Soundlens Synergy IQ

De Starkey Soundlens Synergy is het kleinste, onzichtbare hoortoestel.
Het toestel wordt volledig op maat gemaakt en is onzichtbaar te dragen, uiteraard wel afhankelijk van de vorm en grootte van uw gehoorgang. Maak daarom een afspraak met ons, zodat we samen kunnen hoe mooi dit toestel bij u zou passen. De Soundlens is er in een i2400, 2400 en 2000 uitvoering en kan door Hoortijd zeer nauwkeurig op uw gehoorverlies en wensen worden ingesteld. Met de iPhone App kunt u het volume regelen en een ander luisterprogramma kiezen. Dit toestel is alleen verkrijgbaar voor de private markt, u bespaart daardoor op uw eigen risico en kan gebruikmaken van belastingvoordeel. Graag lichten wij dit toe.

De Starkey Soundlens proberen?
Loop binnen of neem nu contact met ons op via info@hoortijd.nl, 073-7114535 (Den Bosch) of 073-7114586 (Rosmalen) of loop binnen in een van onze vestigingen:

Hoortijd Den Bosch
Rompertpassage 17
5233 AN ‘s-Hertogenbosch

Hoortijd Rosmalen
Raadhuisstraat 3
5241 BJ RosmalenMessenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App