Oticon Opn S, beter verstaan in lawaai probeer het nu!

De nieuwe Oticon Opn S hoortoestellen helpen u zich te bevrijden van beperkingen en deel te nemen aan gesprekken in complexe luisteromgevingen. Het Opn S toestel maakt gebruikt van een volledig nieuw systeem om in lawaai, de belangrijkste klacht van veel dragers van hoortoestellen, beter te kunnen verstaan. Het Opn S concept ondersteunt onze hersenen maximaal in deze moeilijke situatie. Oticon Opn opent het geluidsbeeld (vandaar de naam) en sluit geen sprekers buiten. De meeste andere hoortoestellen sluiten juist met hun richtingmicrofoons die actief worden in een lawaaiige omgeving een grootaantal sprekers uit: De spreker tegenover je hoor je wel, maar die direct naast je juist niet. Bij Oticon Opn gebeurt dus niet, sprekers worden als het ware meer ruimtelijk geordend, zodat onze hersenen weer kunnen focussen op de spreker die we daadwerkelijk willen horen, zie ook onderstaande afbeelding. Althans dat is de theorie, daarom nodigen wij u graag uit om Oticon Opn in de praktijk te komen ervaren.

Het Oticon Opn toestel maakt gebruik van de OpenSound Navigator. In tegenstelling tot de oude technologie behandelt de OpenSound navigator geluidsbronnen individueel en op basis van hun oorsprong zaonder alle andere bronnen als lawaai te beschouwen. In plaats daarvan worden achtergrondgeluiden in balans gebracht zodat u kan focussen.

Het Oticon Opn toestel is rechtstreeks te koppelen aan uw Iphone (5s of hoger), waardoor u kunt telefoneren, luisteren naar muziek van uw Iphone en het het hoortoestel bedienen.

Een 360° geluidservaring

Oticon Opn S bevat verbeterde technologie die uw hersenen toegang geeft tot de relevante geluiden om u heen.

Een stap dichter bij normaal horen

Onderzoeken tonen aan dat Oticon Opn S gebruikers het verstaan van spraak in lawaaiige omgevingen kunnen ervaren als een normaalhorende.

Oplaadbare hoortoestellen

Een stijlvolle, oplaadbare oplossing die u ‘s nachts oplaadt voor een hele dag horen.

Geen fluitende geluiden meer

Een baanbrekende functie stelt Oticon Opn S in staat om vervelende fluitgeluiden te detecteren en voorkomen, nog voordat ze ontstaan.

Oticon claimt:
– 20% minder luisterinspanning
– 20% meer vermogen om te onthouden
– 30% beter spraakverstaan, zelfs in de meest lawaaierige omgevingen

Graag nodigen wij u uit om Oticon Opn S vrijblijvend te proberen en contact met ons op te nemen voor een afspraak.
Mail naar info@hoortijd.nl, bel naar 073-7114586 (Rosmalen) 073-7114535 (Den Bosch) of via WhatsApp naar 06-21872266Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App