Nieuw! Widex UNIQUE

Klein, discreet en overtuigend natuurlijk geluid!

De manier waarop de UNIQUE geluid opvangt, zuivert en verwerkt, is met geen enkel ander hoortoestel te vergelijken. Probeer het dus zelf en en maak een afspraak bij Hoortijd.

VANG MEER GELUID OP - VERLEG UW GRENZEN

UNIQUE hoortoestellen vangen alle geluiden op die u nodig hebt, van hoog tot laag en van hard tot heel zacht. Geen enkel ander hoortoestel kan u zo'n breed spectrum aan comfortabele en hoorbare geluiden bieden

PRECISIE EN PRESTATIES

Een hoortoestel met een superieur geluid in elke omgeving. Alleen de UNIQUE kan ongewenste zachte geluiden beperken en bruikbare zachte geluiden wél meenemen. En als u buiten bent, hebt u met de UNIQUE hoortoestellen een stuk minder last van windruis.

EEN PURE GELUIDSWERELD - PUUR EN ZUIVER GELUID

Zorg dat u optimaal geniet van elke ervaring. UNIQUE filtert de ongewenste geluiden weg, zoals het zoemen van de koelkast, maar zorgt ervoor dat u gefluister en andere aangename zachte geluiden wél hoort.

EENVOUDIG IN HET GEBRUIK

De UNIQUE is de volautomatische oplossing voor gehoorverlies. Doe ze in en geniet van al die geluiden om u heen.

VERWERK MEER GELUID - OVERAL EN ALTIJD

Een superieur geluid in elke omgeving.
UNIQUE hoortoestellen weten zich op een slimme en snelle manier automatisch aan te passen aan iedere luistersituatie, hoe complex die ook is. Dus ook met achtergrondlawaai hoort u een stuk gemakkelijker.

Blijf verbonden

De UNIQUE-ervaring is méér dan het hoortoestel alleen.
Met de nieuwe COM-DEX kunt u het geluid vanaf elke mobiele telefoon naar uw hoortoestel streamen, handsfree en zonder gedoe. Uw hoortoestel kan ook op afstand worden bediend met de COM-DEX-app, waarmee u heel eenvoudig en handig het volume, de geluidsrichting en de programma-instellingen kunt aanpassen.