Phonak Audéo™ Belong oplaadbaar

Phonak Audéo™ Bhttps://www.phonak.com/nl/nl/hearing-aids/phonak-audeo-b/_jcr_content/mainpar/benefits/image.transform/w1200-normal/image.jpg

Als uw hoortoestellen zich vanzelf aan elke geluidsomgeving aanpassen. Life is on.

24 uur* hoorgenot op één accu

Bevrijd jezelf van de kwelling van wegwerpbatterijen met de Phonak Audéo™ B-R - het snelst op te laden, langst werkende oplaadbare hoortoestel ooit.1

Volledig automatisch voor moeiteloos luisteren in elke situatie

Geniet van ongeëvenaarde hoorprestaties, waar je ook gaat, zonder dat de gehoorapparaten handmatig moeten worden bijgesteld.

Versta meer in rumoer

Door in rumoer in te zoomen op één enkele stem ervaart u tot 60% meer verstaanbaarheid - vergeleken met geen hoortoestellen.

Hoor zachte stemmen

10% verbetering in verstaan zachte spraak met onze nieuwste producten.

Phonak Audéo B hoortoestellen zijn ontwikkeld om uw leven eenvoudiger te maken en horen moeiteloos te maken. Wat Audéo B zo bijzonder maakt is zijn unieke besturingssysteem: AutoSense OS. Het voelt uw omgeving aan en stelt uw hoortoestellen bij wanneer dit nodig is. Het enige dat u hoeft te doen, is ze inschakelen. En met de oplaadbare Audéo B-R kunt u nu genieten van 24 uur* hoorgenot op één accu.

Gratis uitproberen

Probeer de nieuwste toestellen van Phonak bij Hoortijd. Maak nu een afspraak en bel naar 073-7114535 of loop binnen in een van onze vestigingen in 's-Hertogenbosch of Rosmalen.