Oticon Opn, beter verstaan in lawaai probeer het nu!

Oticon introduceert de Opn oplossing. Het Opn toestel maakt gebruikt van een volledig nieuw systeem om in lawaai, de belangrijkste klacht van veel dragers van hoortoestellen, beter te kunnen verstaan. Het Opn concept ondersteunt onze hersenen maximaal in deze moeilijke situatie. Oticon Opn opent het geluidsbeeld (vandaar de naam) en sluit geen sprekers buiten. De meeste andere hoortoestellen sluiten juist met hun richtingmicrofoons die actief worden in een lawaaiige omgeving een grootaantal sprekers uit: De spreker tegenover je hoor je wel, maar die direct naast je juist niet. Bij Oticon Opn gebeurt dus niet, sprekers worden als het ware meer ruimtelijk geordend, zodat onze hersenen weer kunnen focussen op de spreker die we daadwerkelijk willen horen, zie ook onderstaande afbeelding. Althans dat is de theorie, daarom nodigen wij u graag uit om Oticon Opn in de praktijk te komen ervaren.

opn oticon opnHet Oticon Opn toestel maakt gebruik van de OpenSound Navigator. In tegenstelling tot de oude technologie behandelt de OpenSound navigator geluidsbronnen individueel en op basis van hun oorsprong zaonder alle andere bronnen als lawaai te beschouwen. In plaats daarvan worden achtergrondgeluiden in balans gebracht zodat u kan focussen.

Het Oticon Opn toestel is rechtstreeks te koppelen aan uw Iphone (5s of hoger), waardoor u kunt telefoneren, luisteren naar muziek van uw Iphone en het het hoortoestel bedienen.

Oticon claimt:

  • 20% minder luisterinspanning
  • 20% meer vermogen om te onthouden
  • 30% beter spraakverstaan, zelfs in de meest lawaaierige omgevingen
 
Graag nodigen wij u uit om Oticon Opn vrijblijvend te proberen en contact met ons op te nemen voor een afspraak. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel naar 073-7114586 (Rosmalen) 073-7114535 (Den Bosch) of via WhatsApp naar 06-21872266

Opn3