Hoortijd is nu Widex Premium Dealer

 Hoortijd1

’s-HERTOGENBOSCH – Hoortijd is een zelfstandige en onafhankelijke audicien die is gevestigd in winkelcentrum De Rompert te ’s-Hertogenbosch en sinds 2016 ook aan de Raadhuisstraat in Rosmalen. Sinds kort is Hoortijd premium dealer van Widex hoortoestellen. “Voor onze klanten betekent het vooral een kwaliteitsgarantie”, aldus audiciens Matthijs Fokkens en Suzan van Domburg.

 “Widex is een Deense fabrikant van hoortoestellen die alleen bij zelfstandige audiciens te verkrijgen zijn”, vertelt het duo. “Het feit dat we Premium Dealer zijn, betekent dat we over de noodzakelijke ervaring en deskundigheid beschikken om de hoortoestellen van Widex optimaal aan te passen. Daarnaast mogen we alle hooroplossingen van Widex leveren, ook de allernieuwste. Van oudsher wordt de geluidskwaliteit zeer gewaardeerd, specifiek door musici. Een van de nieuwste producten is de Widex Beyond, een hoortoestel dat rechtstreeks via de iPhone communiceert. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw mobiele telefoon telefoneren en muziek luisteren via dit toestel. Het gebruiksgemak is groot. Het is bijvoorbeeld mogelijk om heel eenvoudig een locatie toe te voegen – zoals uw favoriete restaurant – zodat het toestel automatisch de instellingen wijzigt bij een volgend bezoek aan deze plek.” Als zelfstandig audicien verkoopt Hoortijd ook hoortoestellen van allerlei andere grotere en kleinere merken. “We kijken goed welk merk en welk type apparaat het beste bij de klant past. Gemiddeld loopt men zeven jaar te lang door zonder hoortoestel. Het geeft ons voldoening om te zien hoe blij mensen de zaak verlaten als ze weer goed kunnen horen. Het taboe op hoortoestellen is helemaal niet nodig. De toestellen worden steeds kleiner en bovendien hebben we toestellen in verschillende kleuren die passen bij de haarkleur en/of bril. Er zijn ook in-het- oor toestellen die helemaal niet te zien zijn. Daarnaast verkopen we ook zwemdoppen, lawaaidoppen en in-ear systemen voor muzikanten. Service hebben we hoog in het vaandel staan. We nemen uitgebreid de tijd voor het gehoor van onze klanten. Ze kunnen altijd binnen komen lopen als er iets is.” Neem vooral vrijblijvend contact op met Hoortijd en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

Hoortijd is gevestigd in winkelcentrum De Rompert (naast de Jumbo), Rompertpassage 17 te ’s-Hertogenbosch, 073-7114535, en aan Raadhuisstraat 3 te Rosmalen (naast de Rabobank), 073-7114586. Voor meer informatie: www.hoortijd.nl.

Walter Roos van Widex schudt de hand van Matthijs Fokkens en Suzan van Domburg bij het aangaan van hun partnerschap

Foto: Niek Geneuglijk