Hoortijd is nu Widex Premium Dealer

 Hoortijd1

’s-HERTOGENBOSCH – Hoortijd is een zelfstandige en onafhankelijke audicien die is gevestigd in winkelcentrum De Rompert te ’s-Hertogenbosch en sinds 2016 ook aan de Raadhuisstraat in Rosmalen. Sinds kort is Hoortijd premium dealer van Widex hoortoestellen. “Voor onze klanten betekent het vooral een kwaliteitsgarantie”, aldus audiciens Matthijs Fokkens en Suzan van Domburg.

Lees meer...

Phonak Venture hoortoestellen, de nieuwste techniek

Phonak Venture beschikt over de meest geavanceerde digitale technologie en is ontworpen om u een naadloze luisterervaring te bieden, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. En dit alles in een mooi klein en robuust design.

Phonak Venture is ontwikkeld om zich automatisch aan uw geluidsomgeving aan te passen zodat u zich moeiteloos van de ene luistersituatie naar de andere kunt verplaatsen. De AutoSenseOS automaat maakt dit mogelijk. Met Phonak Venture verstaat u niet alleen beter dan ooit tevoren, ook een bezoek aan een concertzaal of theatervoorstelling geeft een ongekende ervaring door de rijke muziekweergave. Communiceren en muziek luisteren worden weer een genot.

Zeer kleine modellen
Zeer natuurlijk en rustig geluid
Het beste spraakverstaan
Ongekende muziekweergave

Meer weten of een Phonak Venture hoortoestel uitproberen? Maak vrijblijvend een afspraak met Hoortijd via 073-7114535 ('s-Hertogenbosch/Den Bosch) of 073-7114586 (Rosmalen) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Widex servicedag voor uw hoortoestel

KOM 23 november A.S. NAAR DE GRATIS SERVICEDAG VOOR UW WIDEX HOORTOESTEL!
 
Wat kunt u verwachten op deze dag?
 • Gratis testen van uw hoortoestel van 09.30 tot 17.00 uur.
 • Aanwezigheid van een Widex specialist, voor reparaties, onderhoud en al uw vragen.
 • Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie of thee!
 • Natuurlijk ook voor alle andere merken hoortoestellen.
 • We informeren u alvast voor over het allernieuwste toestel van Widex de Evoke.

Let op, de servicedag vindt plaats in onze winkel op de Rompertpassage 17 in 's-Hertogenbosch

In verband met de te verwachten drukte is het verstandig om u vooraf telefonisch aan te melden via 073-7114535.

Lees meer...

Pluggerz Uni-Fit Music Premium

Uni-Fit Music Premium

Uni-Fit Music Premium

 • Vlak filter zonder vervorming
 • Perfect draagcomfort door 3 lamellen en anti-allergisch siliconen materiaal
 • Meer dan 100x te gebruiken
 • Inclusief handig opbergetui
 • CE gecertificeerd en getest volgens EN 352-2
 • SNR = 15dB, klik hier voor alle dempingswaarden

Van muziek wil je kunnen genieten, maar ook blijven kunnen genieten. Een te hoog geluidsvolume kan tot onherstelbare schade leiden. Daarom is de Pluggerz Uni-Fit Music Premium voorzien van een vlak filter, dat het geluid niet vervormt en dus een optimale muziekbeleving garandeert. Pluggerz Uni-Fit Music Premium combineert het hoogste comfort met de beste bescherming. Het filter dempt het geluid tot een veilig niveau, terwijl ook praten met anderen goed mogelijk blijft. Men kan het filter eruit halen en de plugs gebruiken als in ear speaker. Let op: als de plugs met in ear speaker gebruikt worden, dan is het geen gehoorbescherming meer. Rechtsboven vindt u de dealer locator.

Voor dagelijks gebruik en voor extra comfort adviseren wij Pluggerz Custom-Fit. Deze gehoorbeschermers zijn op maat gemaakt en dichten uw gehoorgang optimaal af.

Het is belangrijk Pluggerz gehoorbeschermers goed in te brengen. Klik hier om te lezen hoe u dat het beste kunt doen.

Meer informatie over Pluggerz gehoorbescherming? U bent van harte welkom in onze winkels in 's-Hertogenbosch (Den Bosch) of Rosmalen of bel naar 073-7114535

Bedien uw hoortoestel met uw Iphone en Apple Watch

Bedien uw Resound LiNX2 hoortoestel met uw IPhone en Apple Watch Open dag met Resound op 30 oktober.

Moeiteloos horen, zoals de natuur het bedoeld heeft

Geniet van hoogwaardige geluidskwaliteit en luistercomfort met de nieuwste Surround Sound by ReSound™.
applewatch
Lees meer...

Moeite met verstaan in gezelschap?

Phonak Roger Pen

De Roger Pen is de innovatieve draadloze microfoon met state-of-the-art digitale draadloze geluidsoverdracht voor het beste spraakverstaan tijdens een vergadering (conferentiemicrofoon) of op een verjaardag.

Lees meer...

Phonak EasyCall

easycallimg

De Phonak EasyCall is een unieke draadloze accessoire dat elke Bluetooth GSM, smartphone of Bluetooth DECT telefoon in verbinding brengt met Phonak draadloze hoortoestellen. Na het oppakken van de telefoon streamt de oproep automatisch en draadloos naar de Phonak hoortoestellen wat resulteert in ongeëvenaarde geluidskwaliteit en maximaal verstaan. Heeft u een hoortoestel van Phonak? Kom de Easycall gratis bij Hoortijd proberen.

Lees meer...

Siemens hoortoestel App

miniTek Remote App.
Draadloos, maar nu nog beter.

miniTek

De miniTek Remote App verandert uw Android-smartphone in een praktische, discrete afstandsbediening voor uw miniTek™. Op het scherm van de smartphone ziet u de bediening van de miniTek en is daardoor heel gebruiksvriendelijk. Doordat u uw smartphone gebruikt voor de bediening van uw hoortoestel via de miniTek, merkt niemand er iets van. Het lijkt of u een tekstbericht verstuurt, terwijl u eigenlijk het hoorprogramma aanpast.

Lees meer...