Bernafon

Bernafon is een Zwitserse fabrikant van hoortoestellen en net zoals Oticon, onderdeel van de William Demant groep. Bernafon hoortoestellen zijn leverbaar in een compleet assortiment aan modellen, kleuren en opties. Ze kunnen eenvoudig worden bediend met behulp van optionele afstandsbedieningen en communiceren via Bluetooth® technologie met andere communicatie-apparatuur. Bernafon hoortoestellen kunnen haast onzichtbaar in of achter het oor worden gedragen, maar er zijn ook uiterst opvallende, speelse en modieuze modellen.

Hansaton

Hansaton is een zelfstandige Duitse fabrikant van hoortoestellen die, net zoals Audioservice, gebruik maakt van Siemenstechnologie.

Audioservice

Audioservice is een Duitse fabrikant van hoortoestellen en maakt deel uit van het Siemensconcern. Audioservice maakt gebruik van Siemenstechnologie, maar past deze op een iets andere manier toe. Audioservice hoortoestellen zijn er voor iedere portemonnee en voor uiteenlopende gehoorverliezen. Audioservice is specialist op het gebied van zeer kleine In-het-Oor toestellen, ook voor ernstiger gehoorverliezen.

Coselgi

Coselgi is het tweede merk van Widex en biedt betaalbare hooroplossingen op basis van de Widex technologie.

Unitron

Unitron is een canadese fabrikant en onderdeel van de Sona groep waartoe ook Phonak behoort. Unitron hoortoestellen bieden veel waar voor hun geld en kunnen, afhankelijk van het type voorzien van allerlei uitbreidingen die communicatie via bijvoorbeeld de mobiele telefoon vergemakkelijken.

Beltone

Beltone is het tweede merk van Resound en een van oorsprong Amerikaanse fabrikant. Beltone heeft ook nog een Nederlands tintje, omdat het een samenvoeging is van Beltone en de voormalige Philips hoortoestellen. Een deel van de ontwikkeling vindt zelfs plaats in Nederland. Beltone toestellen worden goed geaccepteerd en zijn prettig geprijsd.

Resound

Resound is een Amerikaans/Deens bedrijf dat een groot aantal patenten op haar naam heeft staan. Het nieuwste hoortoestel van Resound, de Alera, is voorzien van surround sound beleving en kan zeer flexibel gekoppeld worden aan uw TV, stereo-installatie, computer en mobiele telefoon.

Siemens

Siemens is al meer dan 130 jaar een grote speler op de markt van hoortoestellen. De naam is bij veel consumenten bekend en geeft dan ook, terecht in onze ogen, een vertrouwd gevoel. Recent heeft Siemens een nieuwe technologie aan haar toestellen toegevoegd waardoor deze nu nog rustiger klinken en toch voldoende spraakverstaan leveren. Daarnaast beschikt SIemens over ruismaskeerders die in sommige gevallen tinnitusproblemen kunnen verminderen. Ook SIemens heeft een "waterdicht" toestel (Aquaris).

Widex

Widex is als Deens familiebedrijf een van de drie toonaangevende fabrikanten. Widex was de eerste fabrikant van digitale hoortoestellen (de Widex Senso) en weet als geen andere fabrikant een prettige klank en voldoende luistercomfort  te combineren met een goede spraakverstaanbaarheid. Net als bij Phonak is men steeds beter in staat om beide toestellen (links en rechts) te laten samen werken om een optimale spraakverstaanbaarheid te realiseren. De Clear is de meest recente Widex serie van hoortoestellen.

Phonak

Phonak, een Zwitserse beurgenoteerde fabrikant die veel investeert in de ontwikkeling van nieuwe hoortoestellen. Phonak toestellen zijn toonaangevend en ook voor de meer ernstige gehoorverliezen zeer geschikt. De Ambra toestellen zijn de meest innovatieve toestellen van Phonak op dit moment, de Nano is een van de kleinste in het oor toestellen. Verder beschikt Phonak over 'waterdichte' H2O toestellen, een uitkomst voor mensen die meer zweten of veel buiten zijn.

Oticon

Oticon, onderdeel van de William Demant groep (een beursgenoteerde onderneming), is een toonaangevende Deense fabrikant van hoortoestellen die veel investeert in de ontwikkeling van nieuwe hoortoestellen. De Agil is het topproduct van Oticon, de Intiga (LIHO) en de Intigai (CIC) zijn de kleinste producten van Oticon.