Hoortijd, “We nemen de tijd voor u en uw gehoor”

Hoortijd nu ook in Rosmalen

team2018klein

“We nemen de tijd voor u en uw gehoor”


Naast haar vertrouwde stek naast de Jumbo in de Rompertpassage in ‘s Hertogenbosch opende Hoortijd onlangs ook een vestiging in Rosmalen. Hoortijd wil hiermee inspelen op de snelgroeiende groep klanten uit deze regio. Hoortijd is een zelfstandige en onafhankelijke audicien waar u terecht kunt voor hoortoestellen en hoorhulpmiddelen zoals wek- en waarschuwingsapparatuur. Ook voor gehoorbescherming op de werkplek, tijdens het motorrijden en het  luisteren naar of het maken van muziek bent u er aan het juiste adres.
“We werken alleen met A-merken”, vertellen Matthijs Fokkens en Suzan van Domburg. “Kwaliteit staat bij ons voorop. Als mensen hier voor het eerst komen, doen we een uitgebreide intake. Dit om te bepalen welk hoortoestel het meest geschikt is. We nemen door welke wensen iemand heeft en stellen vast tot welke categorie slechthorenden hij of zij hoort. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing. Omdat we zelfstandig en onafhankelijk zijn kunnen wij daarbij onbelemmerd kiezen uit het aanbod van alle topfabrikanten.
“Het kost tijd om aan een hoortoestel te wennen. Om die reden raden we mensen aan om gedurende een periode van twee tot drie maanden meerdere hoortoestellen uit te proberen in verschillende situaties. Zo merk je welk hoortoestel het beste bij je past. Gedurende de uitgebreide proefperiode komen mensen regelmatig terug voor controles om de hoortoestellen bij te stellen. We beschikken over meerdere aanvullende meetmethoden waarmee we de werking en de instelling van het hoortoestel kunnen controleren.”
De proefperiode wordt afgesloten als ze een definitieve keuze hebben gemaakt. “Als mensen bellen of langskomen voor een afspraak, doen we ons best om hen zo snel mogelijk in te plannen zodat ze niet onnodig hoeven te wachten”
Hoortijd is StAr gecertificeerd en lid van het CVZA, de organisatie van zelfstandige kwaliteitsaudiciens. Het team van Hoortijd telt twee gediplomeerde audiciens waardoor er op de beide vestigingen altijd een audicien aanwezig. Zo kan men u altijd optimaal van dienst zijn. “Als het nodig of gewenst is, komen we bij mensen thuis voor de controles. Ook voor het aansluiten van andere hoor hulpmiddelen behoren huisbezoeken tot de mogelijkheden. Dat stukje extra service en die persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. We nemen echt de tijd voor de mensen.” De deur staat open voor mensen uit de hele regio. Ook vanuit Empel, Berlicum, Nuland en omgeving is er nu een Hoortijdvestiging lekker dichtbij. U vindt Hoortijd in het nieuwe gebouw de Hooghe Raedt naast de Rabobank in hartje Rosmalen.
Loop vooral eens binnen om te kijken wat Hoortijd voor u kan betekenen. Uiteraard blijft u ook van harte welkom in de vestiging in winkelcentrum De Rompert.

Hoortijd werkt voor alle zorgverzekeraars.