WIDEX EVOKE™ – ‘S WERELDS EERSTE INTELLIGENTE HOORTOESTEL

Dit intelligente hoortoestel ontwikkelt zich in real life om steeds intelligenter te worden.

U kunt met interactieve opties uw luisterbeleving intuïtief vormgeven en houdt zelf volledig de controle als u dat wilt.

En als u dat liever niet wilt? EVOKE past uw hoortoestel automatisch aan uw behoeften en omgeving aan. Perfect geluid in een druk leven is daarom nog nooit zo simpel geweest.

UW LEVEN,
UW LUISTERBEHOEFTEN

EVOKE kent het verschil tussen klassieke muziek en popmuziek en weet waarin een vergadering anders klinkt dan een feest. EVOKE brengt uw omgeving zowel binnen als buiten in kaart en past zich daarop aan.

Omdat de geluiden waaraan u wordt blootgesteld voortdurend veranderen, reageert het EVOKE-hoortoestel op de omgeving om u heen via de Fluid Sound Analyzer.

NIET MEER DAN EEN
PAAR KEER TIKKEN

Wilt u een meer gepersonaliseerd geluid?

Leer uw hoorvoorkeuren aan EVOKE met een paar tikken in de EVOKE-app. In de SoundSense Learn-functie kunt u kiezen tussen twee geluidsprofielen. Luister simpelweg naar beide profielen en selecteer het geluid waarnaar uw voorkeur uitgaat. Hoe vaak u ook wilt.

Nog nooit was het zo gemakkelijk en handig om onmiddellijk en naar volle tevredenheid aanpassingen te kunnen doen.

U BESLIST
WAT U WILT HOREN

In een luidruchtige omgeving wilt u dat uw hoortoestel alles wegfiltert dat u kan afleiden van een gesprek. Maar in een rustige omgeving wilt u juist alle subtiele details horen.

EVOKE beschikt over een ingebouwde Fluid Sound Controller die het optimale geluid instelt voor verschillende geluidsomgevingen. Het is voortaan gemakkelijk om een hoortoestel in te stellen en EVOKE past zich gemakkelijk aan de veranderingen in uw leven aan.

Widex Evoke kosteloos proberen? Neem dan contact op met onze vestigingen in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) of Rosmalen via telefoonnummer 073-7114535WhatsApp chat
Messenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App