Widex Beyond, made for iPhone

WIDEX BEYOND™ – COMBINEERT HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
Widex hoortoestellen bieden altijd al een uitstekend geluid. Nu bieden ze ook de beste manier om in verbinding te blijven met de wereld om u heen.

De nieuwe WIDEX BEYOND™ is ‘s werelds best klinkende made-for-iPhone hoortoestel. En met de diverse manieren om verbinding te maken via Bluetooth, DEX communicatie-apparatuur en ringleidingsystemen, heeft uw wereld nog nooit zo goed geklonken. Geen wonder dat hoortoestelgebruikers BEYOND al als significant beter hebben gewaardeerd dan vergelijkbare oplossingen.

HOOR HET VOLLEDIGE KLANKBEELD
U kunt de BEYOND app heel eenvoudig personaliseren. Maak of kies uw eigen foto’s om de verschillende luisterprogramma’s makkelijker te herkennen. Of voeg uw locatie toe – zoals uw favoriete restaurant in Rosmalen of Den Bosch – en BEYOND herkent de precieze instellingen bij uw volgende bezoek om deze dan automatisch weer in te stellen.

STAY IN TUNE
Het instellen van uw BEYOND hoortoestel is eenvoudiger dan ooit – met één swipe verandert u van volume of programma. BEYOND gaat ook effectief om met energie; u houdt verbinding met minder stroom. Bovendien komt u niet voor onaangename verassingen te staan omdat de status van de batterij duidelijk zichtbaar is in de app.

SWIPING IN MEER DETAIL
BEYOND is het enige made-for-iPhone hoortoestel met een app waarin de bekende swipe-functie wordt gebruikt. Daarmee kunt u snel en makkelijk door de intuïtieve commando’s en schermen navigeren. Ook kunt u op eenvoudige wijze uw hooroplossing op maat maken en van een schitterend geluid genieten .

DIVERSE VERBINDINGSOPTIES
BEYOND is het enige hoortoestel waarmee u op drie manieren verbinding kunt maken. Met de TRI-LINK™ technology, zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. U hebt niet alleen verbinding met uw iPhone, maar ook met ringleidingsystemen en met telefoons, televisies en meer via onze DEX-apparatuur. U kunt verbinding houden, waar u ook bent en wat u ook doet.

WIDEX BEYOND™ zelf ervaren?
Maak nu een vrijblijvende afspraak bij Hoortijd in Rosmalen of ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) via 073-7114535 of mail naar info@hoortijd.nlMessenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App