PHONAK AUDÉO B-DIRECT

Met de Phonak Audéo™ B-Direct, die state-of-the-art technologie bevat, kunt u rechtstreeks verbinding maken met iedere mobiele telefoon* met Bluetooth.

Met Phonak Audéo B-Direct introduceert Phonak haar eerste hoortoestellen ooit die eenvoudig direct verbinding kunnen maken met uw mobiele telefoon … en natuurlijk met de wereld om u heen. Een los streamerkastje om de hals is niet langer nodig. Audéo B-Direct is het eerste hoortoestel waarmee direct draadloos telefoneren mogelijk is met alle type mobiele telefoons: iPhone telefoons, Android™ telefoons en zelfs klassieke telefoons met Bluetooth. We noemen dit Made For All (MFA). Koppel uw hoortoestellen en bel met het grootste gemak en beste spraakverstaan: zo simpel is het! Bovendien kunt u ook het geluid van de TV direct in uw hoortoestellen horen.

Zeer klein formaat
De Audéo B-Direct gebruikt een speakertje in de gehoorgang en is ons kleinste toestel met een 13 batterij. Het dunne draadje voor het oor langs is nauwelijks zichtbaar voor omstanders.

Phonak audeo direct hoortoestelllten naast elkaar
– Uw hoortoestellen vormen een draadloze headset voor de tv
– Packshot TV Connector
– Phonak Audéo B-Direct maakt eenvoudig verbinding met uw tv of stereosysteem met behulp van een nieuwe, compacte multimedia-hub genaamd Phonak TV Connector. Geniet van uw favoriete tv-programma’s en films in hoge stereo-geluidskwaliteit.

Als u hoortoestellen zich vanzelf aan elke luisteromgeving aanpassen. Life is on…
Wat de Audéo B-Direct ook bijzonder maakt is het unieke AutoSense OS besturingssysteem. Het voelt uw omgeving aan en stelt uw hoortoestellen bij wanneer dit nodig is. Het enige wat u hoeft te doen, is de hoortoestellen inschakelen; de rest gebeurt volautomatisch. Het slimme systeem weet of u zich in een rumoerig restaurant, de auto, een concerthal of thuis bevindt. Het hoortoestel kan zo 200 afzonderlijke instellingen te creëren die zich in een zeer hoge resolutie nauwkeurig aanpassen aan uw geluidsomgeving.

Bedien uw hoortoestellen met de Phonak Remote app
Remote app DEF 1Met de directe verbindingsmogelijkheden van Audéo B-Direct kunt u het volume en de programma’s van uw hoortoestellen ook aanpassen met elke smartphone* met de nieuwe Phonak Remote app.

Meer info of de PHONAK AUDÉO B-DIRECT proberen in de omgeving van Den Bosch (‘s-Hertogenbosch) of Rosmalen?
Bel nu naar 073-7114535 of mail naar info@hoortijd.nlMessenger icon
Verstuur uw bericht via de Messenger App